fbpx

O agenciji

Sve je počelo tako što smo krenuli u potragu za stanom.
Teško smo se snalazili u moru netačnih, nekompletnih informacija oglašenih stanova i nepoštovanih dogovora. Slika u oglasu često nije bila verna realnom stanju… To nas je obeshrabrivalo, zamaralo i oduzimalo previše vremena…

Ali jedna stvar je uredno bila tu – dupla provizija.

 Od posrednika se očekuje da pomogne i olakša prodaju stana. Ali – naplata duple provizije prodaju čini skupljom i težom. Naša agencija proviziju naplaćuje samo od klijenta koji je angažovao – nalogodavca.
Kada preko nas prodajete ili iznajmljujete stan, proviziju plaćate samo vi, čime se stan lakše i brže proda ili izda. Kupac ili zakupac koji je oslobođen naknade za posredovanje agenciji, vama daje bolju ponudu za stan. Kada preko nas kupujete stan, svaka strana plaća samo jednu proviziju svom posredniku. Naša agencija radi u interesu svojih klijenata.
Nepokretnosti prezentujemo vrhunskim kvalitetom fotografija i ukupne prezentacije. Svaku nepokretnost smo obišli pre oglašavanja. Iza svake naše reči stoji odgovornost. Povratna informacija je brza i tačna. Stanovi sa kojima radimo su pravno čisti. Jednako se posvećujemo svakoj oglašenoj nepokretnosti i pružamo maksimalnu pažnju svim potrebama naših klijenata.
Od nas možete očekivati samo tačne, potpune i pouzdane informacije, bilo da ste naš klijent ili sa našim klijentom pregovarate o nepokretnosti…

Design Properties je tu da pomogne vama i da promeni tržište nekretnina.  

Javite nam se.

Design Properties

najniza provizija

Copyright - 2017 Design Properties. All rights reserved.